Internsystem Core
Internsystem Core är ett ramverk som ingår i alla våra egenutvecklade system, vi har därför större kontroll över utvecklingen av system. I Internsystem Core ingår ett login system, ett sid-hanteringssystem, flerspråkshantering. Internsystem Core kan anpassas med flera moduler. Nedan ser du några exempel på moduler vi har men det finns många flera.

Login systemet i Core använder sig av flera olika typer av krypteringsalgoritmer för bästa möjliga säkerhet i relation till prestanda. Vi har ständig kontroll på vad som sker på säkerhetsmarknaden och anpassar Core så att den alltid är uppdaterad mot eventuella intrång.

Sid-hanteringsystemet är där för att du ska kunna presentera information enkelt på din plattform. Du har möjlighet att visa vilken typ av innehåll som helst, t.ex. HTML5, PHP, JavaScript, XML, JSON, SQL och Stylesheets.

Flerspråkshantering är ett system som enkelt ger er möjligheten att visa eran plattform på flera olika språk, det har även flexibilitet att erbjuda annat än bara olika språk. Ni kan även använda er av det till att erbjuda flera valutor mm på er plattform.

Internsystem CloudCore
CloudCore är ett ramverk för att bevaka molnplattformen, medan Core bara är till för en server eller ett lokalt kluster så gör CloudCore att systemet tas till nästa nivå. CloudCore har körts på multinationell nivå mot servrar i asien. Det ger dig en överblick på molntjänstens drift. CloudCore underlättar ditt dagliga arbete och ger tillgång till statistik och rapporter för ert egna moln.

Internsystem EchoCore
EchoCore fungerar som ett ekolod och studsar informationen från alla komplexa system som finns på plattformen till dig på ett enkelt och effektivt sätt. EchoCore arbetar tillsammans med Core och andra moduler som t.ex. CloudCore och ger dig personliga rapporter via E-post, SMS eller mobil notifiering via push notifieringar som ni själv kan anpassa till era behov. Ni kan ange när ni ska få notifieringarna, hur ofta, vilka tider och vilka typer.

Internsystem LayoutCore
LayoutCore erbjuder ett utbud av olika layouter för eran plattform. Skräddarsy din meny snabbt och enkelt. Responsiv webbdesign (RWD) som gör att din tjänst fungerar likadant oavsett vilken plattform ni eller era kunder använder sig av. Om ni väljer att använda moduler som t.ex FontAwesome så kan din meny bestå av enkla symboler som laddar in snabbt oavsett plattform.

Internsystem UtilityCore
UtilityCore är en uppsättning av små verktyg som hjälper er att testa och utveckla er plattform med temporära login uppgifter, autogenererade personuppgifter mm.

Externa moduler och API:er
Core kan naturligtvis anpassas med externa moduler som kan koppla in till Core via ett enkelt API. Några exempel är JQuery, Angular, ReactJS, Vue.js, FontAwesome, Bootstrap och Smarty. Du kan integrera dessa moduler direkt på er plattform så den kan ligga på ert intranät eller att ha modulerna på en extern CDN tjänst.

Sammankopplingar
Core kan anslutas till andra system som t.ex. WordPress, Prestashop och OSCommerce.

Har du några frågor?
Du kan kontakta oss nedan

Postadress:
Internsystem Sverige AB
Dahlberg
Smålandsvägen 8
757 58 Uppsala

E-post:
kontakt@internsystem.com

Telefon:
+46-(0)8-122 00 200