Bakgrundshistoria
Internsystem grundades 2007 av Peter Palma och Bob Dahlberg som var elev och lärare inom IT. Sedan påbörjade vi utveckling av ett bokpubliceringssystem och under dess utvecklingstid märkte vi att vi behövde tillföra mera kompetens och tog sedan in Rikard Glans i firman. Rikard var med i företaget under ca 10 år och har sedan lämnat firman för att expandera sina kunskaper på annat håll. Under “Produkter” ser du några av de många system vi har utvecklat. Nedan ser du en liten presentation om ägarna och dess kompetenser. Just nu är det endast män i styrelsen men Internsystem har planer på att tillföra en kvinna i styrelsen under 2019-2020.

Bob Dahlberg
Bob är civilekonom och sköter ekonomin samt kundrelationer för Internsystem, han har tidigare hållit i kurser för certifiering inom IT områden. Innan dess drev han en dator butik i Täby. Det är troligtvis Bob du träffar på seminarium och liknande event.

Peter Palma
Peter står för det tekniska (som programmering och systemadministration) som sker på Internsystem, utveckling av både front-end och back-end system. Peter är specialist på PHP, Javascript, Stylesheets och SQL. Han har arbetat inom IT sedan han var bara 14 år gammal och hjälpte till med dator systemen på Finnair där hans mamma jobbade. Peter är idag gift och har barn, det är hans fru som eventuellt ska sitta i Internsystem:s styrelse framöver. Även Peter kan förekomma på seminarium och liknande event.